Hagergrynkompaniet

Eldretreffet 2015

I likhet med tidligere år har vi fått med oss mange kjente aktører. Av de med lokal tilhørighet nevner vi P. A. Røstads orkester – et av eller kanskje det aller mest kjente gammeldansorkester i landet.
Videre er vi svært glade for at Asmund Bjørken også i år vil være med.
Håkon Renanger kommer sammen med Arnstein Moen. Disse to har tidligere vært med på «Eldretreffet». Nå ser vi fram til nok en gang å få besøk av disse to humørsprederne. De spiller sammen med P. A. Røstads orkester.
Vømmølgutan har også vært med på «Eldretreffet» tidligere. Orkesteret kom til verden en tidlig blåmandag i mars 1985. Dette skjedde oppi Helgådalen – heimbygda og opphavet til deres musikk – nemlig Hans Rotmo. Tiden går når man har det gøy! Vømmølgutan har stort sett hatt samme besetning siden starten, og består av Bård og Stig Bratli, samt Kent og Yngve Østgård. Som oftest når de er ute på spilling, får de med seg musikalsk bistand fra dobbelt Norgesmester i gammeldans P. A. Røstad jr. og vinnere av Spelmannsprisen i folkemusikk 2014, Gjermund og Einar Olav Larsen.
For første gang har vi vært så heldige å få med oss 1. års teaterstudentene ved HINT. Dette er en klasse som fremfører korsang på høyt nivå. I år har de blant sine elever en sanger, Eigil S. Smørås, som bl.a. har gått på Operahøgskolen. Han har en fantastisk stemme som helt sikkert publikum vil like.
En annen debutant på årets «Eldretreff» er Ingrid Elise Andersen fra Inderøya, men arbeider på Levanger. Hun er en meget aktiv amatørskuespiller og sanger. I høst var hun engasjert på Nord-Trøndelag Teater med Prøysen-forestilingen «Kjæm du ikvell», sammen med Anitra Eriksen og Thomas Brøndbo. Hun er også en del av humorgjengen i «Pulverkaffeteatret» på Levanger, som spiller revy for fulle hus.
Driftsleder på Trøndelag Traktor, Jostein Grande, kan også more folk fra scenen. På «Eldretreffet» skal han fremføre monologen «Farmor», samt at han skal synge ett par sanger med Petter A.
Røstads orkester. Vi gleder oss.
Jularbo-kameratene er nesten blitt gjengangere på Eldretreffet, noe vi alle er glade for. Disse gutta vet å sette folk i godt humør.
Kalle Garli kommer sammen med sitt orkester. Kalle og orkesteret vil spille låter som vil gå rett inn hos publikum.
Hagergrynkompaniets eget kor er et fast innslag., til glede for koret og publikum.
Også «Kåinnbandet», vårt eget orkester, vil tradisjon tro være med å glede publikum.
Som arrangører er vi stolte av å kunne presentere alt dette for vårt kjære publikum.
Når vi i tillegg har Rune Dillan som konferansier og allsangleder, mener vi det her ligger til rette for en stor trivselsstund i Aulaen ved Verdal videregående skole søndag 1. mars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *