Hagergrynkompaniet

Eldretreffet ble nok en suksess

Hagergrynkompaniet blir 10 år i 2016, og årets Eldretreff viste at vi nok en gang «har leverte»!

Full sal, fantastiske artister, blide folk i salen,- på scenen og bak scenen gjorde denne søndags ettermiddagen til en minneverdig opplevelse.

Vi samarbeider med Verdal kommune, Noen av saniteslaga i kommunen, Pensjonistlaget og Lions Verdal/ Stiklestad, og sammen klarer vi år, etter år å tilfrdsstille publikum og å få fine presseomtale. Så lenge dette fortsetter,- ja da fortsetter Hagergrynkompaniet å arrangere denne årlige begivenheten.
Det settes pris på at det er aktører fra et bredt spskter, og at også aldersammensettingen er bred. For oss er det så fint og kunne holde på de grunnleggende artistene som har fulgt oss,- og stiller veldig velvillig opp, hvert år, med innslag av yngre krefter. Dette får vi også flotte tilbakemeldinger om, og da blir vi både glad og stolt. Vi er også meget glad for den konfransieren vi har: Rune Dillan. Og når Petter Andreas Røstad, Kalle Garli og Tor Haugmark har et så bredt nettverk av artister,- ja, da BLIR det bare bra!
Evalueringsmøtet i etterkant, viste også at dette er det artig å delta på,- og trivelig å bidra med!
Vi har bare ett lite problem: Mange lurer på om de er for «unge» til å komme,- og noen lurer på om de kommer inn dersom de tar med foreldre eller besteforeldre! Så vi konstanterer at vi har et luksusproblem!
Neste år får arrangementet nytt navn: Hagergrynkompaniets VÅRTREFF! Men innholdet holder vi fast på,- og håper også på full sal i 2017.
Takk til alle som var med og gjorde årets treff til en minnerik ettermiddag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *