Hagergrynkompaniet

VELLYKKET VÅRTREFF 2020

Da har Hagergrynkompaniet sammen med Verdal/Stiklestad Lions og Sanitetsforeningene gjennomført Vårtreff med full sal i Aulan ved Verdal videregående skole. Kommentarene fra publikum var kun positive. Tydelig at dette er ett konsept som slår godt ann blant publikum.

Det ligger mye frivillig arbeid bak ett slik arrangement. Blant annet  skal det dekkes bord til 430 mennesker og pakke poser med kaffebrød til like mange. Med et flott samarbeid går dette uten problemer. Her noen bilder av hjelpere og artister.

Sigrun Klausen og Berit Christiansen

Ella Sveberg og Anne-Kristin Røstad (Vinne sanitetsforening).

Unni Bjørbekk,Gerd Sørli og Inger Myhre.

Hagergrynkompaniets sanggruppe får instrukser fra Rune Dillan og Kalle Garli under lydprøven

Artistene venter bak scenen.Thomas Nessemo, Andre Dyrstad,Frank Scott.

Toralf Lund, Tor Haugmark, Halvar Matberg, Dag Pettersen