Hagergrynkompaniet

Matinéen en suksess

 Hagergrynkompaniet – i samarbeid med Kulturkontoret – oppnådde stor suksess med Adventsmatinéen i Tindved Kulturhage 1. søndag i advent. Hagergrynkompaniet siktet inn på å nå publikum i voksen alder, salen var overfylt med publikum som koste seg med et fantastisk flott program.

Vi nevner Ragnhild Strand sammen med Steinkjergruppa «VOX», Petter Andreas Røstad med Asmund Bjørken, Kalles orkester, Andre Dyrstads versjon av «Måneskinnssonaten», Irene Kverkild som leste dikt. De som kanskje høstet størst applaus var Teaterstudentene ved HINT. Deres versjon av «O helga natt» med solist Eigil S. Smørås var helt fantastisk. Takk til alle som som gjorde dette arrangementet til ei uforglemmelig stund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *