Hagergrynkompaniet

Årets Eldretreff ble en stor suksess

I likhet med tidligere år var aulaen i Verdal videregående skole helt full av forventningsfulle «godt voksne» publikummere. Hele 450 satt i salen.

Hagergrynkompaniet skuffet ikke denne gangen heller. De hadde dekket bordene til 450 publikummere og satt sammen et variert og godt program.
Et av høydepunktene var Eigil Solberg Smørås framføring av Edvard Griegs «Våren» og «Ved Rondane» med André Dyrstad ved flygelet. Disse numrene gikk rett inn hos publikum. For første gang hadde vi vært så heldige å få med oss 1. års teaterstudentene ved HINT. De fremførte korsang på høyt nivå. Eigil Solberg Smørås er også elev i denne klassen.Ellers var det arti at Jostein Grande klarte å få med seg salen i monologen om hu «Farmor».
Årets hovedgjest var Arnstein Moen. Veldig god stemning i salen da Arnstein framførte «Trønderbrura. Også Ingrid Elise Andersen og Solveig Salthammer Kolaas høstet store bifall.
Ellers medvirket Petter A. Røstads orkester, Kalle Garli med orkester, Einar Olav Larsen, Vømmølgutan, Hagergryn-koret og Kåinn-bandet. Rune Dillan var konferansier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *