Hagergrynkompaniet

Filminnspillinger

Bestefar baker bilde

Flere av Hagergrynkompaniets medlemmer har ved ulike anledninger vært med på filminnspillinger denne sesongen. Nevner at noen var med på opptak ved Ørmelen bo- og helsetun samt på Breidablikktunet i Levanger. Disse opptakene var ment som et ledd i rekrutteringsøyemed for sykepleiere og helsearbeidere.
«Bestefar baker» var et annet opplegg som noen av våre medlemmer deltok på – her sammen med en del andre amatører. Dette var en reklamefilm som senere har vært vist på TV-Norge samt at det også er lagt ut på You-Tube. På bilde ser vi fra venstre Karen Moe, Helge Gausen og vår egen Anne Marie Dyrnes.
Videre var noen involvert en film som Fellesforbundet sto bak. Siktemålet var her å få ungdom til å organisere seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *