Hagergrynkompaniet

Eldrerådsmøte på Steinkjer

Vi ankom Grand hotell kl 18.50. 19 «sangfugler», Kåinnbandet med sine 5 musikere og Kalle Garli.
Mottakelsen var god, og vi fikk et lokale til rådighet for sangprøver og siste justeringer. Middagen var kl 19.00 og vi ble introdusert kl 20.00. Kompanisjefen takket for invitasjonen, og presenterte hva Hagergrynkompaniet er, hva vi gjør, og tankegangen bak opprettelsen i 2006/2007,- med trivsel, sang, teater og glede for oss selv og andre , – og det årlige Eldretreffet og Adventsmatineen som begge trekker full sal.
Kalle ble introdusert som æresmedlem og konfransier, og med han på laget er det ingen sak. Kåinbandet spilte til «Vakre Verdal», «Sommernatt i Froland» og «Det var på Capri», Kåinnbandet med Dag i spissen fremførte noen sanger, Irene leste, og Kalle fortalte historier og fikk til en kjempegod stemning. Det ble faktisk også en liten svingom til slutt.
En vellykket kveld, og gode tilbakemeldinge!! Vi fikk også et nytt oppdrag på Frosta 10.september! Heia Hagergrynkompaniet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *