Hagergrynkompaniet

Adventsmatine 2015

PÅ TINDVED KULTURHAGE SØNDAG 29. NOVEMBER KL. 14.00
Håkon Ricardo Storstadmo • Janka Sandnes • Asmund Bjørken
Andre Dyrstad • Petter A. Røstad jr. • Teaterstudentene ved HINT • Kalle Garli • Ronni Garli • Sverre B. Inndal • Lars E. Fisknes • Irene Kverkild • Hagergrynkoret • «Kåinnbandet» • Konf.: Rune Dillan.
Billettpris kr. 250,-. Stiklestad Lyd og Lys. www.hagergryna.no
Billetter selges på www.dillanevent.no, hos Festiviteten, Levanger eller ved inngangen. Billetter kan også reserveres på tlf. 918 39 989.
KAFFESALG FØR FORESTILLINGEN!

Håkon Ricardo og Janka Sandnes
årets gjester i Adventsmatinéen

Hagergrynkompaniet – i samarbeid med Kulturkontoret – trår til og arrangerer Adventsmatiné i Tindved Kulturhage, teater-salen, 29. november (1. søndag i advent). Hagergrynkompaniet sikter inn på å nå publikum i godt voksen alder, men forestillingen er selvsagt åpen for alle. Gjennom dette arrange-mentet ønsker vi å legge til rette for en trivelig 1. søndag i advent for vårt publikum. Vi skal presentere god og trivelig underholdning og publikum skal få delta i allsangene.

Hagergrynkompaniet ble etablert i slutten av 2006, og dette er den 10. adventsmatineen «kompaniet» arrangerer. Det inngår i vår målsetting å bidra til kulturopplevelser for den godt voksne generasjon, og vi tror forestillingen i så måte blir midt i blinken.
Mange gode krefter kommer til å bidra i forestillingen. Ikke alle ungdommer drømmer om å stå på internasjonale scener og synge opera. For Håkon Ricardo Storstadmo har det vært en naturlig drøm helt fra han var liten.
Håkon Ricardo var en av finalistene i Norske Talenter 2009.
Opprinnelig kom han fra Filippinene, men har vært en ekte verdaling helt siden han kom til landet som toåring.
Håkon Ricardo startet på operaskolen da han var 10 år. Før han startet på operaskolen, fikk han grunnopplæring i sang fra sangpedagog Janka Sandnes ved Verdal Kulturskole. I matinéen skal vi få høre de synge sammen. Ricardo startet sin sangkarriere som 13 åring og har vært delaktig i store trønderske kulturoppsett og arrangementer siden.
Janka Sandnes kommer fra Bulgaria. Hun kom til Verdal i slutten av 80-tallet. Janka fant kjærligheten i bygda, og bosette seg oppi Vinne. Hun begynte tidlig å ta privattimer i sang og piano i sitt hjemland.
Endelig nå skal vi få oppleve Janka på scenen på Tindved. Janka har et allsidig repertoar. Vi gleder oss!
Vi er også veldig glad for at Asmund Bjørken igjen vil være med på matinéen. Asmund Bjørken har i hele sommer reist rundt i landet å spilt på forskjellige festivaler, bl.a. sammen med Petter A. Røstads orkester. Han har også vært gjestemusiker i forskjellige sammenhenger rundt i landet.
En ungdommelig 80-åring.
André Dyrstad er en travel mann. I disse dager er det innspurt oppi Sul med Sul sangkors forestilling «Jul i Sul». Vi er veldig glad for å ha André med på laget vårt. Vi får høre ham bl.a. spille «Se spor i snöen» av Benny Andersson.
Teaterstudentene ved HINT vil tradisjon tro være ilag med oss med flott korsang.
Kalle Garli er musikalsk ansvarlig. I orkesteret har han med seg Ronni Garli, Sverre Bjarne Inndal og Lars Erik Fisknes. Dette er musikere av beste slag og kjent fra forskjellige orkestre.
Irene Kverkild vil lese dikt.
Hagergryn-koret er med å synger julen inn.
Konferansier er Rune Dillan, som har vært en av våre gjester siden starten.
I tillegg til sceneunderholdningen blir det allsang slik at publikum også får være med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *