Hagergrynkompaniet

Eldretreffet 2016

Aulaen Verdal videreg, skole
søndag 28. februar kl. 14.00.
• Ørnulf Holthe (Gluntan • Sigmund Sæther
• Maren Sliper Vangstad (sang)
• P. A. Røstads orkester • Asmund Bjørken
• «Jularbo-kameratene» • Vilde, Berit og Jens Roksvåg
• Tor Haugmark (NTU) • Kalle m/ork.
• Kåinn-bandet • Hagergrynkoret.
Konf.: Rune Dillan • Inng. kr. 250,- inkl. kaffe.
Billetter selges på www.dillanevent.no, YXHydro, Verdal, Festiviteten, Levanger eller ved inngangen.
Billetter kan også reserveres på tlf. 918 39 989.
Arr.: Hagergrynkompaniet i samarbeid med VERDAL KOMMUNE/Kulturkontoret, Sanitetslaga i Verdal, Lions Club Verdal/Stiklestad, Verdal pensjonistlag. Arrangementet er støttet av Eldrerådet.

 Eldretreff med topp underholdning

I år kan Hagergrynkompaniet feire 10-årsjubileum.
For å sitere noen av våre målsettinger:

«Først og fremst å fremme trivsel og økt livskvalitet gjennom samvær med andre».
«Arrangere forestillinger/underholdning for publikum i alle aldre, men med seniorer/pensjonister som viktigste målgruppe.

Et av årets høydepunkt for «de godt voksne» i Verdal kommune og kommunene omkring er det tradisjonelle «Eldretreffet». Dette arrangementet skjer i regi av Verdal kommune v/kulturkontoret, Hagergrynkompaniet og lokale musikere. Sentrale støttespillere er LionsVerdal/Stiklestad, Sanitetsforeninger i kommunen, Verdal pensjonistforening samt Eldrerådet i Verdal kommune.
Dette er 9. gang at Hagergrynkompaniet er teknisk arrangør.

Ørnulf Holthe – stemmen i «Gluntan» i over 30 år – har sikret seg en plass blant de mest populære plateartistene i Norge gjennom tidene. Det samlede platesalget i tiden med «Gluntan» overstiger halvannen million enheter. Han har også flere plateutgivelser i tillegg til tiden med «Gluntan». Hverdagen etter «Gluntan» har til nå bestått av å underholde de godt voksne.
Hagergrynkompaniet er glad for å ha Ørnulf Holthe som gjest.Sigmund Sæther kommer tilbake til Verdal og Eldretreff. Det setter vi stor pris på, Sigmund kommer fra Selbu. «Sigmunds-stilen» er et kjent begrep. Han har en lang rekke plateutgivelser på samvittigheten. Sigmund har spilt i Barne-Tv med Klabb & Babb, har spilt i den Bláa Kirkjan på Island, med Lill Lindfors i Tydalen, med Geir Lystrup, Terje Tysland og Hans Rotmo. Selv vil han ikke ha mye opphausing og store ord om seg og sin musikk, men vi er veldig glade for å ha Sigmund med på laget i årets program.
Av de med lokal tilhørighet nevner vi P. A. Røstads orkester – et av eller kanskje det aller mest kjente gammeldansorkester i landet.
Videre er vi svært glade for at Asmund Bjørken også i år vil være med.
Som ved tidligere arrangement har vi også i år med oss debutanter på scenen. Maren Sliper Vangstad er ei veitj på 22 år, født og oppvokst i Verdal. Hun forteller at hun har drevet med sang på fritiden siden hun var liten.
Maren reiser for tiden rundt med bandet «Friends», sammen med Tony Fernando. Jeg ser frem til å synge på Eldretreffet, forteller en smilende Maren Sliper Vangstad.
Vilde Roksvåg er 16 år og fra Helgådalen. Vilde liker å spille og skrive musikk. Gitar og sang har alltid vært sentrale interesser. Det har hun sikkert av sin far Jens Roksvåg. Han har vært sentral i en masse oppsettinger rundt i bygda. Berit er for tiden opptatt med nye oppdrag med koret «Dalaklang». Hun er søster til Jens å har drevet med sang og musikk i mange år. Vi har mye å glede oss til.
Tor Haugmark, formann i Norsk Tubaunion. Han har som hovedoppgave å spre kunnskap om tubaen til alt folket i verden. En stor oppgave. Nu har han kommet til Verdal og aulaen. Eldretreff-publikum har noe sjå fram til.
Jularbo-kameratene er blitt gjengangere på Eldretreffet, noe vi alle er glade for. Disse gutta vet å sette folk i godt humør.
Kalle Garli kommer sammen med sitt orkester. Kalle og orkesteret vil spille låter som vil gå rett inn hos publikum. Han vil også ha med seg André Dyrstad på piano.
Hagergrynkompaniets eget kor er et fast innslag, til glede for koret og publikum.
Også «Kåinnbandet», vårt eget orkester, vil tradisjon tro være med å glede publikum.
Som arrangører er vi stolte av å kunne presentere alt dette for vårt kjære publikum.
Når vi i tillegg har Rune Dillan som konferansier og allsangleder, mener vi det her ligger til rette for en stor trivselsstund i Aulaen ved Verdal videregående skole søndag 28. februar 2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *