Hagergrynkompaniet

Stor jubileumsfeiring

Hagergrynkompaniet feire snart sine første 10 år. Jubileet markeres på Stiklestad Nasjonale Kultursenter lørdag 22. okt. kl. 14.00. Her vil bl.a. «Lunnan-prisen» bli utdelt til Hagergrynkompaniet for sin innsats til Spaserstokk- og seniorsaken.
Det vil også bli ei forestilling med Ørnulf Holthe og Sigmund Sæther, som kommer med «Trøndervisan».Ei forestilling spekket med trønderske go’biter. Etter et langt liv på veien har Ørnulf Holthe og Sigmund Sæther funnet hverandre i et felles prosjekt som de har valgt å kalle «Trøndervisan». Mange som har levd en stund savner de riktig gamle trøndervisan udødeliggjort av Alv Schieflo – Birger Jørstad – Arne Pedersen – Otto Nielsen og flere andre. Vi gleder oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *