Hagergrynkompaniet

Hagergrynkompaniet slår til igjen

Hagergrynkompaniet – i samarbeid med Kulturkontoret- trår til og arrangerer Adventsmatiné i Tindved Kulturhage, teatersalen, 27. november (1. søndag i advent).
Hagergrynkompaniet sikter inn på å nå publikum i godt voksen alder, men forestillingen er selvsagt åpen for alle. Gjennom dette arrangementet ønsker vi 
å legge til rette for en trivelig 1. søndag i advent 
for vårt publikum. Vi skal presentere god og 
trivelig underholdning og publikum får delta i allsangene.

Hagergrynkompaniet har nettopp feiret sine første 10 år. Jubileumsfeiringa ble markert på Stiklestad Nasjonale Kultursenter med bl.a. utdeling av «Lunnan-prisen». Denne prisen ble delt ut av Hanne Jensen Sousa, Prosjektleder Den kulturelle spaserstokken i Trondheim. Også vår ordfører Bjørn Iversen var tilstede å overrakte gave fra Verdal kommune.
Etter gaveoverrekkelser inntok duoen Ørnulf Holthe og Sigmund Sæther scenen med forestillingen «Trøndervisan». Dette ble meget populært blant vårt trofaste publikum.

Det er nå 10 år siden vår første adventsmatiné. Matinéen inngår i vår målsetting å bidra til kulturopplevelser for den godt voksne generasjon, og vi tror forestillingen i så måte blir midt i blinken.
Til årets matiné har vi vært så heldige å få med oss leder for Tindved kulturhage Leif Terje Nilsen som «Gjest». Han er ene halvparten av duoen «Nilsen/Aalberg» fra Steinkjer.
Historien om Nilsen/Aalberg startet sommeren 2002. 
Samarbeidet mellom Leif Terje Nilsen og Daniel Aalberg begynte med lokale konserter i Nord- Trøndelag basert på to solister og to tangentmakere. Det ble fremført kjente sanger fra opera, musikaler, pop og rock med fantastiske tilbakemeldinger fra publikum.
I løpet av årene som har gått har duoen Nilsen/Aalberg utviklet seg til å bli populære artister med oppdrag over hele Norge, samt en del turer rundt i Europa. Nilsen/Aalberg har deltatt to ganger i NRK programmet «Beat for Beat» med stor suksess.
Nå har Leif Terje Nilsen og Daniel Aalberg bestemt seg for å avslutte sitt bandprosjekt Nilsen/Aalberg. Tiden er kommet for å gjøre andre musikalske prosjekter og konsepter.
Vi gleder oss veldig til at også Asmund Bjørken igjen vil være med på matinéen. Asmund Bjørken har i hele sommer reist rundt i landet å spilt på forskjellige festivaler, bl.a. sammen med Petter A. Røstads orkester. De har nettopp vært i Thailand og spilt på dansegalla i godt selskap med «Ingemars» og Rune Rudberg.
Petter Andreas Røstad har vært sammen med oss i mange år. Han og Asmund lover de skal spille «Jularbos julvals» også 
i år.
André Dyrstad er en travel mann. I disse dager er det inn-
spurt oppi Sul med Sul sangkors forestilling «Jul i Sul». Vi er veldig glad for å ha André med på laget vårt.
Teaterstudentene ved HINT vil tradisjon tro være ilag med oss med flott korsang.
Kalle Garli er musikalsk ansvarlig. I orkesteret har han med seg Ronni Garli, Sverre Bjarne Inndal og Lars Erik Fisknes.
Dette er musikere av beste slag og kjent fra forskjellige orkestre.
Irene Kverkild vil lese dikt. Hagergryn-koret og «Kåinn-bandet» er selvsagt med.
Konferansier er Rune Dillan, som har vært en av våre siden starten.
I tillegg til sceneunderholdningen blir det allsang slik at publikum også får være med

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *