Hagergrynkompaniet

Ole Ellefsæter på «VÅR-treffet»

I 2013 hadde vi den store glede å ha Ole Ellefsæter på scenen i Aulaen. Det ble stor suksess. Få har blitt så godt mottatt som Ole da han entret scenen. Nå er han her igjen sammen med sin faste musiker, Aage Sogn, som for øvrig har 2 NM i gammeldans. Han har også samabeidet med mange av landets artister, bl.a. Annbjørg Lien.

Blant de lokale kreftene nevner vi Petter A. Røstads orkester, et av de mest kjente gammeldansorkestre her i landet. Vår alles kjære Asmund Bjørken er på plass som vanlig, og med disse to er veien kort til «Jularbokameratene».
En annen landskjent musiker på scenen er Einar Olav Larsen.
Kalle Garlis orkester er fast inventar på Adventsmatinéen og også på vårtreffet vårt.
Lokale artister som synger sammen med Kalles i år er Mona Stormo, Trude Buran og Ragnhild Strand. Mona og Trude hadde stor suksess i forestillingen «Jul i Sul» i 2016. Kalle sjøl skal synge Cliff Richards
«Living Doll», og vi vil også få høre gitarvirituosen Toralf Lund med orkester spiller Shadows-låta «Apache» og egen versjon av gitar-boogien.
Komiker Hildur Norum vil gjeste oss med sitt alter ego «Ruth». Hva som skjer når de to damene slipper seg løs, gjenstår å se. Men gle dokk!
Hagergrynkompaniets eget kor og «Kåinn-bandet» er faste innslag både på våre egne forestillinger, men opptrer også utenfor kommunegrensa på forskjellige arrangement. Det er med glede de også i år entrer scenen med flotte sangnumre og også bidrar til allsang. Når vi i tillegg har Rune Dillan som konferansier og allsangleder, ligger alt til rette for ei stor trivselsstund.
Hagergrynkompaniet ønsker alle hjertelig velkommen til aulaen, Verdal videregående skole, søndag 5. mars kl. 14.00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *