Hagergrynkompaniet

KOR I VØMMØL 2018

Fredag 1.juni ble en hektisk Vømmøldag for Hagergrynkompaniet. Vi møtte opp kl.11 på Verdal Bo og Helsetun i flotte vømmølklær.Sammen  med Kalle Garli sang vi Vømmølsanger av full hals. Etter alle smilene å se, virket det som brukerne likte det de hørte. Noen sang med også. Etter sangen fikk vi servert kaffe og kaker. En hyggelig stund.

Kl.16.00 møtte vi i folkeparken hvor vi gjorde forebredelser til kveldens konsert kl.18.00 for seniorer, med Verdal mannskor, Dalaklang og Hagergrynkompaniet.

Vi var spente på om det kom noe folk da dette var ett nytt arangement  på Vømmølfestivalen, men folk strømmet til. Det ble en vellykket kveld med korsang,åresalg og auksjon.Salget av kaffe, pølser og vafler gikk også unna. Det ble en varm fredagskveld på flere måter.