Hagergrynkompaniet

VÅRTREFF 3.MARS kl.14 2019 Aulaen, Vedal videregående skole

Pianist og vokalist DANILE RØSSING fra Skogn gjester årets «Vårtreff» for første gang. Hagergrynkompaniet er glad for å ha Daniel blant oss på aulascenen. Han er godt kjent for sine eminente konserter med Chuck Berry. Daniel har spilt mer enn 100 konserter med Chuck Berry, den store stilskaperen innenfor rock`n roll-musikken.Daniel er i dag et kjent navn både gjennom sine opptredener i inn og utland og for å spille med en rekke artister og band innenfor norsk blues, jazz og rootsmusikk.

HEIDI RØSTAD AUNAN er en etablert dame innen musikken på Verdal.Hun vokste opp i en musikalsk familie og begynte å synge offentlig som 5-åring.Som tenåring ble hun medlem av Verdal teaterlag, og startet samtidig som vokalist i Aslak Grønn`s orkester (senere Lind County),sammen med Thom Freddie Waade.Mangeårig medlem av Levanger Kammerkor og Sul Sangkor,hvor Heidi fortsatt er medlem.Hun har også vært delaktig i to av Tony Waade`s musikkprosjekt;Beatles og fjoårets «Dance me to the end».

ODA RØSTAD, 14 år, og kommer fra gården Rinnan øvre. Eldste datter til P.A.Røstad. Stor interesse for sang i veldig tidlig alder. Er selvlært på dette, da hennes far hele tiden har ment at hun må lære seg å synge selv.Har det siste året sunget noen ganger sammen med P.A.Røstad`s orkester. Ei jente med mye musikk i kroppen! Petter A. Røstads orkester har i alle årene vært grunnstammen i det meste av det musikalske.

TORE HAUGAN har sine aner på farsiden fra Vuku. Hans far var Oddgeir Haugan, en kjent trekkspiller i sin tid. Tore er født og oppvokst på Levanger og startet tidlig som spællmann. Har spilt i flere orkester blant annet i Tores orkester, Moldens orkester og Kalles danseorkester.Har i de senere årene vært med som akkompagnatør for Levanger blandakor. Sammen med sin kone Solveig sprer Tore glede på forskjellige institusjoner og arrangement. Tore er en eminent andre-trekkspiller, dvs. spesialist på under og overstemmer. Det er første gang Tore deltar på Vårtreffet og vi gleder oss til å høre han i samspill med både Sul Cool Swingers og P.A. Røstads orkester.

KALLE GARLI stiller også alltid opp på Vårtreffet. I Aulaen stiller han med musikerne ANDRE DYRSTAD, TORALF LUND, TROND SOLBERG, HALVAR MATBERG og HELGE WESTERFJELL.

Også ved årets treff har vi fått med oss Torfinn Hofstad og Bård Bratli.

TORFINN HOFSTAD er en travel musiker. Han er fast musiker i P.A.Røstad`s orkester. Han var også med på vår Adventsmatine`2018. Nå sist har vi opplevd Torfinn i Verdal Teaterlags jubileumsoppsetning «Kjendishotellet Soria Moria».Der spilte Torfinn «Veslefrikk», samt at han var fast musiker i orkesteret. BÅRD BRATLI er «Vømmølgutan» sin faste vokalist. Orkestret som kom til verden en tidlig blåmandag i mars 1985.

Hagergrynkompaniets egen sanggruppe og «kåinn-bandet» er faste innslag på våre forestillinger, men opptrer også utenfor kommunegrensa.Det er med glede de entrer scenen med flotte sangnumre, samt bidrar til allsang. Når vi i tillegg har RUNE DILLAN som konferansier og allsanggleder, ligger alt til rette for ei stor trivselstund.

HAGERGRYNKOMPANIET ønsker alle artister, og sist men ikke minst vårt trofaste publikum hjertlig velkommen til «Vårtreff» 2019 i Ailaen, Verdal videregående skole.

Skrevet av Tor Haugmark