Hagergrynkompaniet

VELLYKKET VÅRTREFF 2019

For 13.gang har Hagergrynkompaniet gjennomført ett vellykket VÅRTREFF med vel 400 publikummere i aulan på Verdal videregående skole.

Siterer vår kompanisjef Jarbjørg Storhaug: For et program, og for en innsats på scenen, bak scenen, Kånn-bandet som spilte i foajeen og de som sørget for bevertning på en kjempeeffektiv måte. Tor  (Haugmark), Kalle (Garli),  og Petter (Røstad) er uvurdelige,- det samme er Rune (Dillan) som har vært konferansier i alle år, og vi har et FANTASTISK publikum fra Innherred.

Det er ARTIG å være med i Hagergrynkompaniet, og det gir ekstra mening å få klemmer og tilbakemeldinger fra publikum som både varmer og gir energi til oss som jobber for å få arrangementet så bra og trivelig som mulig. At både PENSJONISTLAGET, LIONS og SANITETSLAG bidrar bak scenen og hjelper til, forteller hvor viktig det er at vi trekker i samme retning og samarbeider om å skape trivsel.

TUSEN TAKK TIL ALLE.

DUGNADSGJENG

I full gang med pakking av kaker til kaffen. Fint med samarbeid når det skal pakkes 400.

Fra v: Berit Christiansen, Elsa H.Vada, Inger Grete Hjelde, Edel Røkke og Aud Johanne Bjartnes.

Pakkene deles ut på bordene

Fra v: Marn Storhaug, Irene Kverkild og Lilli Lerfald.

ARTISTER (Se omtale av artistene i forrig innlegg). 
     HEIDI RØSTAD     DANIEL RØSSING

P.A RØSTAD`s orkester med Oda Røstad

Fra v: Ståle Larsen. Torfinn Hofstad, Oda Røstad (datter til P.A.Røstad), Villy Kvernmo. Petter Andreas Røstad og Bjørn Arild Aksnes.

PUBLIKUM

  Bodil Appelkvist Lie og Kåre Lie

Det var første gang Bodil og Kåre var på Våtreff, men det skulle ikke bli den siste. De syntes det var en flott opplevelse. 

Eli Sundby O`Halloran, Astrid Sundby og Eddi O`Halloran har vært på flere Vårtreff. De ga årets forestilling mye skryt.