Hagergrynkompaniet

VØMMØLFESTIVALEN 2019

Da er Vømmølfestivalen over. Travel uke for Hagergrynkompaniet`s sanggruppe. Tirsdag var vi å underholdt på Verdal Bo og helsetun og onsdag på Ørmelen Bo og helsetun. Ble meget godt mottatt av beboerne. Mange kunne vømmølsangene og sang med for full hals. Etter sangen ble det kaffe og kaker sammen med beboerne.

Kjell Valberg, Arne Haugberg, Trond Lund (Flotte vømmølkarer)

Kristin Storhaug, Marit Abelsen, Leila Fossum, Evelyn Holden (Flotte vømmøldamer)

Torsdag var det klart for KOR I VØMMØL med Dalaklang, Verdal mannskor og Hagergrynkompaniet`s sanggruppe. Værgudene var ikke på vår side, for å si det mildt. Det «høljet»ned. Likevel kom det ca.80 publikummere. Konserten ble vellykket og åresalget gikk så det suste. En fin kveld.

Verdal mannskor                                              Verdal mannskor og Dalaklang

Publikum                                                            Alle sangerne samlet til fellesnummer

Kristin Storhaug og Evelyn Holden prøver vinnelykken.