Hagergrynkompaniet

BILDER FRA ÅRETS «ADVENTSMATINE».

Årets matine ble gjennomført med fullsatt sal på Turneteatret. Både aktører og publikum ga uttrykk for at det ble en vakker og flott førjulsstemning. Vi har mange trofaste publikum som ser på matineen som deres start på adventstiden. En fin tradisjon.

Noen bilder fra lydprøven og bak scenen:

1.års Teaterstudentene. Flotte sangere.

Fin tradisjon at de er med oss hvert år. Har inntrykk at studentene også synes det er stas. 1.rad fra venstre: Trine Flinter, Sindre Slorafoss, Anna Haaland, Fride Snipsøyr Holøs, Vebjørn Søberg, Simen Tobias Natvig Segerberg, Jon Todal Sæbø.

2.rad fra venstre: Maia Lohre Køhn, Tova Færø Johnsen, Anne Regine Ellingsæter, Sofie Sleipnes, Fredrik Veiby, Joakim Nesvik, Kristoffer Nicolaysen.

       

MAYA SKILLE                                      JULIE VIKESTAD OLSEN

                                                TOR HAUGMARK følger med.                                                   Mye god mat bak scenen. Alle

medlemmer bidrar.

All ære til Tor som jobber med å skaffe artister

og setter opp programmet sammen med en del andre.

 

         VENTER                                                                       VENTER: Ole Landsem, Trond Lund,                                                                                                                    Kjell Valberg.